Home Forums Site Feedback Being logged out

This topic contains 18 replies, has 10 voices, and was last updated by  Anonymous 13 years ago.

  • Author
    Posts
  • #5300

    Anonymous

    Whenever i go to the gd.ie homepage, the site recognises me and i get the the message

    “Weclome, anthony”

    beside the “Logout” button.

    But, when i click on the “Forums” option it seems to log me out as this message disappears and all i see is the login box at the top right – does anyone else have this problem?

    I’m using Firefox.

    Could this be a cookies issue?

  • #31444

    Anonymous

    Has it occured in any other forums, I’ve had similar problems with Firefox but it wasn’t specific to this forum. I dont think it’s anything the mods can do.

    must read before posting

  • #31449

    Anonymous

    I had this problem but now it works ok, using firefox also so must some kind of cookie problem ect…are you using a firewall at all. I think I changed the setting for the website address to allow 3rd party cookies, but cant really remember now, but works ok for me now

  • #31454

    Anonymous

    Phew I thought it only happened to me.

    (I use Firefox too)

  • #31457

    Anonymous

    I had this problem but now it works ok, using firefox also[/quote:9ec20cf591]
    Same here. I just presumed it was fixed at some point.

  • #31462

    Anonymous

    Has it occured in any other forums, I’ve had similar problems with Firefox but it wasn’t specific to this forum. I dont think it’s anything the mods can do.
    [/quote:5eb0a679a4]

    Yeah its actually happening in a few other forums too, ffffiddlesticks!

  • #31469

    Anonymous

    I had this problem but now it works ok, using firefox also[/quote:bb964282e7]
    Same here. I just presumed it was fixed at some point.[/quote:bb964282e7]

    Might have been just a problem with firefox that was fixed with one of the updates, I also did notice that It did it with quite a few forums I used but now, without even noticing in the first place, it works fine now. Are you using the latest version of firefox ? Whats it like using IE ? (if you dare use it :shock: )

  • #31472

    Anonymous

    I dont think it was fixed, I had the problem last week or so just after reinstalling windows. Clearing the cookies and logging in again seemed to fix it but then maybe it was something else I had done… I dont know.

  • #31481

    Anonymous

    I dont think firefox remembers sessions when you restart your browser. Do IE users have the same problem?

    Dave

  • #31482

    Anonymous

    No browser remembers sessions after you restart it. The details are stored in cookies if you want them to remain after the browser restarts/closes(multiple sessions)… Its most likely when firefox is checking if a cookie already exists its returning false and so recreate its…or something like that anyway :lol:

  • #31488

    Anonymous

    Same problem here, I’m running the latest version of Firefox

  • #31490

    Anonymous

    Same problem here, I’m running the latest version of Firefox[/quote:739bee15e2]ditto

  • #32522

    Anonymous

    Grrr…I didn’t have this problem, back in Derby, its started happening now that I’ve moved jobs :(

  • #32523

    Anonymous

    My firefox browser will record me as logged in when I visit a post directly (from an email notification) or if I visit the hompage. When I get to the forums or try to post a reply I am logged out but the dialogue at the top of the page remembers my user name and has my password already entered (I just have to click the login button).

    Also I frequently get a topic does not exist error when logging in from a dialogue within the forums

  • #32524

    Anonymous

    Yeah I get that too Nifty.

  • #32546

    Anonymous

    Will hopefully have a quiet weekend this one, so I might have a chance to have a look at it and a few other issues that are still to be resolved. Still offline at home though which makes things difficult though :(

  • #32551

    Anonymous

    I believe those issues are beyond your control, I’ve seen them pop up with other forums. I think its a case of phpBB and firefox getting confused over cookies/ session variables. Anyone having these issues with IE, or Opera?

  • #32552

    Anonymous

    I wasn’t have these problems in my last work place or at home with Firefox, is it a firewall thing?

  • #32559

    Anonymous

    No, no it isn’t.

The forum ‘Site Feedback’ is closed to new topics and replies.